Kategorie zboží
Akční nabídky
Certifikáty

Záznam konference a záznam hovorů z pevné telefonní linky

Záznam hovorů z pevné telefonní linky

Občas se naskytne situace, kdy je potřeba provést záznam hovoru uskutečněného z pevné telefonní linky. K tomu lze využít prakticky libovolný diktafon připojený k redukci pro odposlech z telefonní linky. U většiny diktafonů však dochází k problému s napájením zařízení, buď je třeba pravidelně měnit akumulátory, případně diktafon vždy vypnout a zapnout. Ideálním řešením jsou diktafony s možností napájení ze sítě 230V (viz produkty uvedené na konci tohoto článku).

Vlastní redukce pro odposlech z pevné telefonní linky se skládá z redukčního prvku, který se připojí mezi telefonní zdířku poskytovatele a samotný přístroj, redukční člen má zdířku pro jack 3,5 mm, do kterého se připojí line-in kabel, přenášející zvuk do diktafonu. Pokud je diktafon vybaven funkcí VOR (voice operated recording), je možno provádět záznam automaticky - diktafon aktivuje nahrávání jen pokud detekuje signál, v opačném případě je v režimu pauzy a vyčkává. V reálné situaci tedy začne nahrávat při započetí telefonního hovoru a po jeho ukončení nahrávání opět dočasně přeruší. Dochází tak k markantní úspoře volné paměti a také výraznému zvýšení přehlednosti v zaznamenaném souboru (jsou automaticky eliminována tichá místa).

Záznam konferenčních hovorů - dlouhodobé nahrávání

Využití nepřetržitého záznamu diktafonu při napájení z elektrické sítě je vhodné i pro záznam jednání, konferencí apod. přičemž není třeba hlídat v jakém stavu jsou napájecí akumulátory záznamového zařízení. V kombinaci s funkcí VOR pak lze zaznamenat například všechna jednání za celý den (nebo i déle) bez nutnosti jakkoli manipulovat s přístrojem.

Související produkty:

Produkty
    Nové zboží
    Představení zboží
    Náš tip

    Partneři: Elektronika | Diktafony | Nahlížení do KN
    ...